1. Cu 10 minute înaintea începerii cursului ne pregătim: avem pe masă doar tableta (laptopul sau telefonul), penarul, caietul şi dosarul de curs (destinat fişelor). Masa va fi curată și liberă, fără mâncare, doar o sticluță cu apă. 

2. Ar fi de preferat ca elevii să folosească toaleta înainte de începerea cursului.

3. Participăm la fiecare curs fără a întârzia, pentru a obține rezultate maxime.

4. E bine să facem temele pentru acasă. Acestea sunt scurte și amuzante și ajută la fixarea cât mai bună a cunoştinţelor şi o evoluţie rapidă.

5. Nu pleca nelămurit de la curs, dacă nu ai înţeles ceva, întreabă profesorul!  Procedează la fel dacă nu ai ştiut să efectuezi o parte din temă.

6. Fişele de lucru primite vor fi semnate cu numele elevului, datate şi organizate într-un dosar, pentru a putea fi uşor de găsit și recapitulat.

7. Ne tratăm toţi colegii ca pe prieteni; putem să ne distrăm mult mai bine şi să învăţăm mult mai multe lucruri într-un colectiv armonios, unde ne înţelegem cu toţii. Conflictele între copii sunt penalizate cu o perioadă de timeout în afara clasei, la fel şi comportamentele care deranjează colegii sau profesorul în timpul orei.

8. Atât profesorii, cât şi elevii vor folosi un limbaj politicos şi o adresare respectuoasă în orice situaţie. Cuvintele urâte pot fi penalizate mai întâi prin avertisment (verbal şi scris), apoi, dacă situaţia persistă, prin timeout, iar în ultimă instanţă exmatriculare.

9. Atunci când tu şi colegii tăi terminați cursurile, strângeți de pe masă rechizitele și le puneți la locul lor, aranjaţi scaunul pe care ați stat, asiguraţi-vă că nu aţi uitat nimic şi povestiți părinților despre cele învățate.

10. La fiecare 4  şedinţe, grupa ta va susţine un TEST de verificare a cunoştinţelor (formativ). Rezultatele testului ne ajută să ne dăm seama în ce măsură ai înţeles lucrurile predate, aşa că este important să susţii aceste teste – dacă se întâmplă să lipseşti la ora respectivă, el va fi reprogramat.

La finalul Școlii de Vară sau la sfârșitul fiecărui semestrul școlar, vei susţine un TEST FINAL din toată materia (sumativ), în urma căruia poți primi medalia și diploma Premium Academy.

Se acordă premiile I, II și III.

Mult succes!

1. Părinţii şi bunicii pot asista la cursuri, fără însă a interveni verbal cu răspunsuri sau instrucțiuni. Încurajăm copiii de toate vârstele să fie independenți! Iar aceasta implică gestionarea aparaturii, a rechizitelor şi  a obiectelor personale.

2. Se organizează şedinţe cu părinţii la începutul fiecărui curs, după primele ore. Veţi fi înştiinţaţi prin e-mail și sms cu privire la acest eveniment, iar pentru a fi cât mai bine informaţi vă invităm să participaţi.

3. Pentru a evidenția evoluţia copilului, vă vom trimite periodic mesaje prin email / sms.

4. În cazul în care copilul are un program foarte aglomerat, părintele va contacta profesorul în scris pentru a transmite că temele nu pot fi efectuate integral sau parţial în mod constant.

5. Dacă cel mic lipseşte de la curs, veţi anunța profesorul cu cel puțin o oră înainte. După curs puteți primi prin email fişele de lucru şi informaţii despre ceea ce s-a discutat în clasă.

6. Testul de la finalul cursului este recomandat pentru toţi elevii. Testul conţine activităţi şi exerciţii din toată materia şi reflectă procentul în care elevul şi-a însuşit cele discutate pe parcursul ședințelor de curs.

7. Pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută, personalul didactic se angajează şi adresează rugămintea tuturor părinţilor să poarte în orice situaţie conversaţii amiabile şi politicoase. 

8. Vă rugăm să nu vă adresaţi personal altor copii! Vă invităm să discutaţi cu cadrul didactic, profesorul coordonator sau asistentul manager pentru rezolvarea oricărei situaţii.

9. Vă invităm să ţineţi legătura cu profesorul coordonator, adresând mesajele sau întrebările dvs. prin email, la adresele de contact primite la ședință.

10. În situația în care copilul dvs. câștigă unul dintre premiile oferite (medalia și diploma la testul final al cursului), premiuml se trimite prin Poșta Română, în măsura în care adresa de livrare este pusă la dispoziția organizatorului.

Vă mulţumim pentru colaborare!

0724640361

11.jpg

©2020 by Premium Academy. Bucuresti. Romania

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now